• Tue. Sep 22nd, 2020

boss-news.com

politicki magazin

Silovao OVCE.Pa presao na strinu!!

admin

Byadmin

Sep 5, 2020

dok je brala pečurke i da se nad njom iživljavao sat vremena.
– Otkad sam prije pet godina iz Beograda došla u selo, gdje sam se udala po drugi put, taj mali se stalno motao oko naše kuće. Živi odmah pored nas i virio nam je kroz prozore. Jednog dana je došao njegov otac i rekao mi: “Ima da te natjeram da se svučeš gola ispred njega. On se vama vrti oko kuće. Sada sam ga izudarao, ne znam šta da radim!” Bila sam šokirana. Mene je stalno pratio, dizao nam roletne, lupao na prozore, cjepao mreže, nisam imala mira od njega – kaže B. K, koja je doživjela psihički šok i dobila šećer i visok pritisak.
Ona tvrdi da se nekoliko puta obraćala se policiji.
– Jahao nam je ovce, a jednom sam ga zatekla u našoj štali kako siluje našu ovcu, koja je poslije lipsala! Sve sam ispričala mužu, ali on nije htio da se zamjera bratu! Policija mi je rekla: “Ih, velika stvar što jaše ovce”. Obraćala sam se socijalnoj radnici i zvala direktora škole, gdje je radio svašta. Međutim, nastavnici su rekli “da će riješiti problem”, a on ne zna ni da se potpiše.

Nije me dirnuo do 26. juna, grehota bi bilo da lažem. Moj muž je sve tolerisao zbog toga što mu je majka nedavno pala sa terase i umrla i što mu sinovac živi siromašno sa ocem, bratom i sestrom – kaže ona i otkriva da je sve kulminiralo kada je počeo da joj ulazi u kuću i prevrće po njenom vešu.
– Dan uoči silovanja imala sam proliv i cijeli dan sam ležala. Popila sam antibiotik, ali mi đavo nije dao mira, pa sam sljedećeg dana išla po pečurke. Kada sam krenula, on je bio s mojim mužem kod traktora, ali sam u jednom momentu vidjela da je krenuo za mnom. Govorila sam mu: “Vrati se, majmune, zvaću muža!”, ali nije htio. U džepu je imao kanape kojim se vežu bale sena. Kod neke šljive sam ga gađala štapom i onda me je zaskočio sa leđa, uhvatio me je za ruke i u kanalu me oborio i silovao.
Žena kaže da je uspjela da se dovuče do komšija, ali da im ništa nije rekla. Kada je došla kući, rekla je mužu i zvali su policiju.
– Taj mali je rekao da ja lažem i da je on brao trešnje u šumi. Na slobodi je, on je psihički bolestan. I sada prođe i gleda me. I dalje jaše ovce po selu, a mene je strah, ne smijem nigdje sama. Sumnjam da ga je jedan komšija nagovorio da mi to uradi – kaže B. K.
Advokat Zoran Marković iz Ivanjice, koji zastupa B. K, izjavio je da je slučaj u Višem javnom tužilaštvu u Čačku.

– Čekam rezultate istrage. Do danas nikakvo obavještenje nisam dobio. Žena je dala izjavu u policiji i bila je na ginekološkom pregledu. Od nje je uzeta garderoba, mobilni i druge stvari kako bi se utvrdilo šta se tačno dogodilo – kaže Marković.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *